Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلاح، بانوی فعال روستایی در زمینه اقتصاد مقاومتی، گفت: بیماری کرونا علاوه بر سختی هایی که داشت، باعث تشکیل کارگاه تولید ماسک و پس از آن اشتغال زایی برای بانوان روستایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب، کرونا در کنار مشکلات عدیده ای که با خود به همراه آورد، باعث ایجاد فرصت هایی نیز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه بسیاری از افراد این بیماری را تهدیدی علیه خود و جامعه می دیدند، اما گروهی هم بودند که از این تهدید، فرصت ساختند و حسن استفاده را از این وضعیت به وجود آمده داشتند.

فلاح، یکی از بانوان روستای علی قورچی از توابع شازند است که با شیوع کرونا، زنان روستایی را برای تولید ماسک، بسیج کرد و در ادامه با استفاده از این جمع، کاری پاره وقت را برای خود و دیگر زنان روستا، ایجاد کرد.

این بانوی فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: با همه گیری بیماری کرونا، به این فکر افتادم که با همکاری و کمک دیگر زنان روستایمان، تولید ماسک را آغاز کنیم تا در حد توان خود با این بیماری مقابله کنیم.

وی افزود: برای این منظور با هیئت امنای مساجد صحبت کردیم و قسمتی از حسینیه روستا را به کارگاهی برای تولید ماسک تبدیل کردیم. در این کارگاه علاوه بر تولید ماسک، تولید گان بهداشتی را نیز آغاز کردیم.

فلاح ادامه داد: چند وقتی که گذشت و کارگاه روی روال افتاد، به این فکر افتادیم تا برای بانوانی که زحمت می کشند، سفارش کار بگیریم تا علاوه بر تولید ماسک و گان، اقلام دیگری نیز تولید کنیم که درآمدی هم برای بانوان روستایی باشد.

این بانوی فعال در اقتصاد مقاومتی، گفت: در همین راستا با ارتباطی که با برخی بیمارستان ها داشتیم، سفارش روتختی بیمارستانی و کاور پرستاری را از دو بیمارستان گرفتیم و الان حدود ۱۰ نفر با شش چرخ خیاطی که تهیه کردیم در حال تولید ماسک، گان، روتختی و کاور پرستاری هستند.

وی افزود: به برخی بانوان دیگر هم که امکان حضور در کارگاه را ندارند، سفارش کار می دهیم که آن را در خانه انجام می دهند. لذا بیماری کرونا علاوه بر سختی هایی که داشت، باعث تشکیل کارگاه تولید ماسک و پس از آن اشتغال زایی برای بانوان روستایی شد.

فلاح با اشاره به تشکیل خیریه کریمه اهل بیت(ع)، گفت: در کنار این، مسئولیت گروه جهادی انصار الزهرا(س) را هم بر عهده دارم که ویزیت رایگان برای روستاییان، خدمات روانشناسی و ... را در آن انجام می دهیم و ۳۸ جهادگر طلبه و غیر طلبه در آن مشغول به خدمت رسانی هستند.

وی با اشاره به توزیع مواد ضد عفونی کننده میان مردم روستاهای اطراف جهت مقابله با کرونا، گفت: در این راستا بسته های بهداشتی معیشتی میان مردم چند روستای اطراف توزیع شد که تامین ماسک، الکل و جامدادی برای دانش آموزان را گروه جهادی انصار الزهرا(س) بر عهده داشت.

این بانوی فعال در اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: همچنین روستاییانی که خواهان فعالیت در زمینه تولید و پرورش دام سبک باشند را به بسیج سازندگی معرفی می کنم تا با اخذ وام بتوانند کار خود را آغاز کرده یا گسترش دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی برای بانوان بانوی فعال تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی گفت: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است. - اخبار اجتماعی -

مسعود پناهی؛ مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: در همین ارتباط مؤسسه توانمندسازی و اقتصاد علوی زیرمجموعه بنیاد علوی به عنوان بازوی اجرایی در حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از 100 هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است که در این راستا با توجه به نام‌گذاری امسال، برنامه‌ریزی برای استفاده از مشارکت مردم در ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پیش‌بینی شده است.

پناهی با اشاره به فراخوان برای استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در ایجاد اشتغال گفت: در این زمینه با توجه به درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط فراخوان جهت جذب تصمیم‌گیران و فعالان حوزه اقتصادی انجام شده و تاکنون 1500 نفر در این ارتباط ثبت‌نام کرده‌اند.

راه‌اندازی "مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال" در سازمان بهزیستی

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی ادامه داد: امسال بزرگترین رویداد آموزشی در حوزه تسهیلگران و مجریان اشتغال و توانمندسازی اقتصادی توسط مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی بنیاد علوی در استان تهران شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: از تاریخ 22 تا 27 اردیبهشت ماه این رویداد در مجتمع آموزش و فرهنگی امام خمینی(ره) در محل لواسان برگزار خواهد شد.

پناهی بیان کرد: مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی علوی در حوزه اشتغال با 3 راهبرد (حمایت از کسب و کارهای خرد، کارگاهی و بنگا‌های کوچک) در بیش از 350 شهرستان و منطقه فعالیت دارد.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی با اشاره به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی در سال1403 گفت: ان‌شاءالله با رویکرد مشارکت و هم افزایی متقاضیان کسب و کار این هدف مهم محقق خواهد شد. 29 هزار میلیارد تومان جهت توسعه برنامه‌های اشتغال در بنیاد علوی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • برگزاری آیین بانوی اهداکننده حیات در استان یزد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • دعوت بانوی خوزستانی به اردوی تیم‌ملی فوتبال
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده